Signnieuws

Vanaf 8 december presenteert het winkelgebied Beursplein (de Koopgoot) in Rotterdam een grote openlucht foto-expositie. Tot en met 25 januari zijn 48 genomineerde foto's van de fotowedstrijd Beursplein te bezichtigen op groot formaat.

Het straatbeeld in de Koopgoot in Rotterdam staat deze en volgende maand helemaal in het teken van de foto-expositie. Boven de winkels hangen grote fotopanelen van 4 x 2 meter. Uit ruim 1250 inzendingen heeft een vakjury 48 foto's geselecteerd.

Still moving
Het thema van de fotowedstrijd ‘Still Moving' is door de ruim 600 deelnemers op verschillende manieren geïnterpreteerd. Hierdoor heeft de foto-expositie een grote diversiteit aan onderwerpen. "Ontwikkeling, dynamiek, maar ook stilte en bezinning komen aan bod", aldus de organisatie van Beursplein, die deze fotowedstrijd voor de vijfde keer organiseerde.

De vakjury wordt gevormd door stadsfotograaf van Rotterdam Paul Martens, recensent kunst & cultuur voor Trouw Henny de Lange en fotograaf en museumdocent bij het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam Femke van Heugten.

Op woensdag 30 december maakt de vakjury in het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam bekend welke prestatie wordt bekroond met de hoofdprijs van 1500 euro.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.