Signnieuws

WrapFest 2023, een gloednieuw evenement van Fespa International, nodigt wrapprofessionals uit om zich aan te melden als spreker of demonstrateur. Het evenement vindt plaats op 26 en 27 april 2023 op het racecircuit van Silverstone in Northamptonshire (Verenigd Koninkrijk). Het omvat een conferentie, demonstraties en workshops.

WrapFest 2023 is op zoek naar wrapprofessinals die volgend jaar op het circuit van Silverstone willen spreken of demonstraties geven.

Liefhebbers van geavanceerde voertuigwraps- en detaillering, met unieke ervaring als het gaat om het ‘inpakken’ van voertuigen, worden aangemoedigd om zich te registreren op de snelgroeiende lijst van conferentiesprekers. Werk je voor een foliefabrikant of een distributeur? Of ben je een trainer, folie-installateur of een expert in autodetailing, lakbescherming en tinten? Deel je vaardigheden op WrapFest.

Sprekersprogramma

Het sprekersprogramma biedt nieuwe inzichten en perspectieven over hoe ondernemingen hun bedrijf kunnen laten groeien, hun huidige vaardigheden en diensten kunnen verbeteren en nieuwe inkomstenstromen kunnen genereren, aldus de organisatoren van WrapFest. De eerste editie van dit evenement richt zich op marktuitbreiding, materiaalinnovaties, marketing en sociale media, duurzaamheid en het koesteren en identificeren van nieuw talent. Maar sprekers worden ook aangemoedigd om juist met eigen ideeën te komen om inhoud te geven aan dit unieke evenement.

Verschillende gekende wrapexperts, zoals Justin Pate, zullen spreken en/of demonstraties geven tijdens WrapFest 2023.

Sponsormogelijkheden

WrapFest 2023 biedt ook mogelijkheden voor sponsoring door fabrikanten en distributeurs om sessies met praktische tips en technieken te geven. Dit gebeurt in één  van de zeven gebieden binnen de pit-garages van het legendarische Silverstone-circuit. Naast het presenteren van hun producten, kunnen deze bedrijven tijdens het evenement praktijksessies organiseren.

Er zijn ook verschillende mogelijkheden voor sponsoring door fabrikanten en distributeurs.

Tot slot is Fespa, als organisator van onafhankelijke wrapdemonstraties in de eigen pit-garage, op zoek naar experts om deze extra sessies te realiseren.

Registratie is nu mogelijk

Door je te registreren als spreker- of voor de demonstratiemogelijkheden kunnen succesvolle aanvragers straks profiteren van de uitstekende netwerkmogelijkheden die dit internationale wrapevenement biedt, aldus Fespa.

Klik hier om een ​​spreekbeurt aan te vragen of een sessie te verzorgen tijdens een live demonstratie op WrapFest 2023.

Inzichten in trends

Duncan MacOwan, hoofd Marketing en Evenementen bij Fespa: “Het conferentieprogramma en de demonstratiezones zijn een integraal onderdeel van het WrapFest evenement en bieden de aanwezigen inzichten in de nieuwste trends in de branche, geadresseerd door enkele van de meest invloedrijke vertegenwoordigers. Dit is een geweldige kans voor talent in de branche om ​​echt impact te maken op een uniek evenement voor de snelgroeiende wrap-industrie.”

WrapFest wordt gerund door Fespa, een federatie van brancheorganisaties en organisator van evenementen voor de digitale, textiel-, zeefdruk- en aanverwante industrieën. De kern van haar missie is het delen van informatie en het bevorderen van verbinding tussen de belanghebbenden van de industrieën waarin het aanwezig is en het herinvesteren van zijn winst in evenementen en conferentieprogramma’s om dit te helpen bereiken en de markt vooruit te helpen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.