Signnieuws

Inca Digital lanceert twee nieuwe opties om de flexibiliteit en productiviteit van de Inca Onset UV-vlakbedprinter te verbeteren. Hiermee kan sneller worden geprint en met meer glans.

Een optie biedt een nieuwe printtechniek waarmee hogere printsnelheden mogelijk zijn en twee nieuwe modi met hogere kwaliteit. De andere optie levert meer glans, een betere hechting op moeilijke ondergronden en meer veelzijdigheid met warmtegevoelige materialen door minder stroomverbruik.

700 vierkante meter
De Inca Onset werd ruim twee jaar geleden gelanceerd. Deze digitale UV-vlakbedprinter met automatisch aan- en afvoersysteem kan tot 600 vierkante meter per uur printen met afmetingen tot 3,2 bij 1,5 meter.  De enorme snelheid van deze digitale printer wordt met de nieuwe techniek opgevoerd tot 700 vierkante meter per uur, dat gelijk staat aan 145 vellen (maximale grootte) per uur.

Glans
De Inca Onset was standaard voorzien van satijn en semi-glans afwerkniveaus. De tweede nieuwe optie geeft gebruikers een bredere serie glansniveaus om de keuze aan afwerkopties te verbreden. Deze optie omvat een nieuwe UV-lamptechnologie waarmee stroomgebruik dat nodig is voor het drogen van de inkten wordt beperkt.

Software
Inca introduceerde eerder deze week de Inca Print Run Controller (PRC) softwaremodule. Hiermee kunnen printopdrachten worden ingepland, waardoor rip- en workflowproblemen worden vermeden. Hiermee wordt de productie gestroomlijnd en is de kans op fouten kleiner, aldus Inca. De software is vooral geschikt voor gebruikers van de Inca Onset, S20 en Spyder machines.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.