Signnieuws

Boels brengt de slogan ‘Boels Keeps You Going’ tot leven op 3D-billboards in Düsseldorf en Eindhoven. Op het billboard is te zien wat er gebeurt als zo’n enorm scherm uitvalt.

De slogan ‘Boels keeps you going!’ komt tot leven op 3D-billboards in Eindhoven en Düsseldorf

Wat als er een billboard van 111 vierkante meter uitvalt? Boels keeps you going! Onlangs is deze nieuwe slogan van Boels gelanceerd. Om hier nog een extra lading aan te geven komt de slogan helemaal tot leven in een 3D OOH Billboard, dat te zien is in Eindhoven en Düsseldorf. De campagne werd gemaakt in samenwerking met digitaal marketingbureau Greenhouse.

Doeltreffend

Op het scherm wordt een storingssituatie nagebootst. Een groot probleem voor de exploitant die zijn inkomensbron in gevaar ziet. Een installatiebedrijf wordt ingeschakeld, maar de hoogte is niet eenvoudig te bereiken. Gelukkig is er altijd een huuroplossing van Boels direct beschikbaar. Klus geklaard, opdrachtgever tevreden. Een doeltreffende manier die meteen de kracht van Boels weergeeft, aldus het verhuurbedrijf. “Wij zorgen dat je vooruit kunt. Met het juiste materieel, service en kennis, kan elk project doorgaan. Hoe groot of klein de uitdaging ook is.

Het 3D-billboard is hier te zien in een filmpje.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.