Signnieuws

Canon en Stylink lanceerden onlangs de nieuwe exclusieve behangcollectie ‘Dutch Dessins’. Die bestaat uit vijftig unieke ontwerpen geprint op 18 verschillende soorten behangpapier, gebundeld in een inspirerend stalenboek. Tijdens de feestelijke onthulling werden ook de winnaars van de ontwerpwedstrijd bekendgemaakt.

Nadine van Eeuwijk (Canon) en Rogier Suikerbuijk (Canon) flankeren Anna Borsboom (Stylink) bij de onthulling van de behangcollectie Dutch Dessins.

De onthulling ‘Dutch Dessins’ was op 4 november in het hoofdkantoor van Canon Nederland in Den Bosch. De bijzondere behangcollectie is het resultaat van de ‘Wallcovering Design Contest’. Deze ontwerpwedstrijd is een initiatief van Canon (onder meer fabrikant van printers en leverancier van printmaterialen) en Stylink (ontwerpbureau, conceptontwikkeling en trendwatcher) om te laten zien dat maatwerk in behang voor iedereen haalbaar is. Zij zijn partners sinds 2019, maar niet de enige stakeholders voor digitaal geprint behang, waarover later meer.

Lees hier het volledige artikel (dat ook in Sign+ Magazine nr. 8-2021 staat):
Dutch Dessins voor origineel behang.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.