Signnieuws

Lichtspecialist Overhuys Verlichting in Zwanenburg is de exclusieve leverancier geworden van producten van Vivalyte in Nederland. De bedrijven presenteren zich samen op de Sign & Print Expo.

De focus ligt daar op smart signage, dynamische lichtoplossingen, clipsystemen met backlight voor textielframes en flexibele neonlook contourlijnen in verschillende formaten.

Dynamisch

Je ziet het steeds meer in de retail en op beurzen: geprinte doeken met daarachter dynamische ledverlichting, waardoor een levendig en opvallend beeld ontstaat en beweging kan worden gesuggereerd. Een aanbieder die daarmee flink aan de weg timmert, is Vivalyte uit het Belgische Wevelgem. Sinds kort is Overhuys Verlichting in Zwanenburg aangesteld als exclusief leverancier van alle Vivalyte producten in Nederland.

Lichtanimatie brengt dynamiek in de afbeelding en kan accenten leggen.

Samenwerking

Vivalyte koos heel bewust voor samenwerking met Overhuys Verlichting. Ze waren al in Nederland op zoek naar een geschikte partner. Martin Sedlak van Vivalyte: “Overhuys is al lang actief op de markt en heeft een stabiel en betrouwbaar profiel. Ze worden in de markt ook gerespecteerd om hun technische expertise en service. We delen de innovatieve en toekomstgerichte visie op de signmarkt.”

Ronald Bossink, directeur-eigenaar van Overhuys Verlichting, vult aan: “Iedereen kan dozen schuiven, maar dit is een technisch product en als er iets mee is, moet je er wel verstand van hebben.”

Gorinchem

Op de beurs in Gorinchem laten de bedrijven zien wat ze in huis hebben op het gebied van dynamische lichtoplossingen, smart signage en andere lichtproducten voor de signbranche.

In Sign+ Magazine nummer 2 (verschenen in maart 2019) staat een uitgebreid artikel over deze samenwerking.

Overhuys Verlichting en Vivalyte, stand A101

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.