Signnieuws

Het in Breda en Genk gevestigde Dimix neemt per 1 april 2019 branchegenoot Sihl Direct over, gevestigd in ’s-Hertogenbosch (NL) en Deinze (B).

Het team van Sihl Direct zal vanaf die datum intrekken bij Dimix in Breda. De Belgische tak van Sihl Direct wordt eveneens per 1 april geïntegreerd in het Belgische Dimix Belux. De vertrouwde telefoonnummers van Sihl Direct blijven bereikbaar op de nieuwe adressen.

Lars Vreeke (Dimix) en Martin Wuijster (Sihl Direct) samen op de Sign & Print Expo.

Voor klanten betekent deze overname toegang tot een ruimer productpakket en een verdere professionalisering van de serviceteams, aldus de beide bedrijven.

Beurs

Op de Sign & Print Expo deze week in Gorinchem presenteren de bedrijven zich gezamenlijk op stands I-103 en J-102.

Over Dimix

Dimix bv is totaalleverancier voor de signbranche en is verdeler voor de Benelux van Mimaki printers & Summa vlakbed snijplotters en beschikt daarbij over een uitgebreide service organisatie. Naast apparatuur biedt Dimix zijn klanten een ruim aanbod in films en& tapes als verdeler van de producten van Mactac, Grafityp, Intercoat, Poli-tape, Contra Vision en Kernow Coatings.

Over Sihl Direct

Sihl Direct levert, net als Dimix, grootformaat printapparatuur en een uitgebreide range printmedia, in hoofdzaak geproduceerd door de Sihl Group. Daarnaast is het bedrijf verdeler van HP Designjet, OKI Colorpainter, Roland en Graphtec print- en snijapparatuur, alsook leverancier van Stahls Hotronix producten voor textieltransfer.

De heren dragen passend schoeisel.

Aanvulling

Sihl Direct is van oudsher sterk in moeilijk bereikbare markten als overheden, scholen, installatiebedrijven en reprografische bedrijven, markten waar Dimix tot vandaag minder thuis was. Bovendien is Sihl Direct zeer actief met het leveren van grootformaat printoplossingen voor (bouw)technische toepassingen en met grootformaat printoplossingen gericht naar de wereld van kunst en fotografie. In die zin een mooie aanvulling op het portfolio en de markten die Dimix bedient.

Dimix en Sihl Direct, stands I-103 en J-102

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

2 reacties op “Overname Sihl Direct door Dimix

 1. H.Hopman schreef:

  Martin Wuijster,van harte gefeliciteerd met je promotie en de hartelijke groeten van Henk Hopman.

 2. Martin schreef:

  Hallo Henk.
  Dank je, leuk dat je ons nog volgt.
  Hoe gaat het met je?
  Eens bellen?
  Mvg
  Mart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.