Signnieuws

Plano Plastics neemt per 1 juli 2018 het bedrijf Starfoto in Bladel over en breidt hiermee zijn productportfolio verder uit met als doel nieuwe en bestaande relaties nog beter te bedienen.

Starfoto is producent van visuele oplossingen voor onder andere Retail & Food (interieur en POS), Interieur & Design, Fotografie & Expositie, Reclame & Signing, en Beurs & Stand.

Kunststof

Plano Plastics is actief in de kunststofwereld. Door de overname groeit het aantal medewerkers van 60 naar 70. De integratie van Starfoto binnen Plano Plastics zal dit jaar plaatsvinden. Vervolgens zullen beide organisaties in december 2018 verhuizen naar de nieuwbouw van Plano Plastics, gelegen in de nabijheid van Eindhoven Airport. Hierdoor zal de synergie nog verder zijn vruchten gaan afwerpen.

Innoverende eindproducten

“Door het bundelen van onze krachten kunnen we onze relaties nog beter bedienen en ons marktaandeel uitbouwen”, aldus Michiel van Rijsingen, directeur-eigenaar van Plano Plastics. “Door de overname kunnen we onze producten en diensten nog verder in eigen huis verwerken en zullen er door het combineren van de verschillende productietechnieken nieuwe innoverende eindproducten ontstaan.”

Bij Plano Plastics staat het aanbieden van een totaalpakket centraal. Beeld in combinatie met diverse kunststof plaatmaterialen geven de vervaardigde producten een eigen, uniek karakter.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.