Signnieuws

Met de introductie van het nieuwe gestroomlijnde dtec-programma voorziet BührmannUbbens de markt naar eigen zeggen in één klap van zekerheid en uniformiteit.

Het pakket van eigen merk, dtec, omvat producten in de categorieën papier, vinyl, canvas, banners, pop & roll-ups en laminaten. Volgens de leverancier gaat het om de beste materialen in hun soort, geselecteerd uit een wereldwijd aanbod van alle producenten. Waar gewenst zijn producten nog gemodificeerd om beter te voldoen aan Europese printnormen. Dit maakt dtec, volgens BührmannUbbens, tot een A+-assortiment, dat garant staat voor perfecte printresultaten met zowel solvent based als watergedragen inkten.

Wereldwijd
De dtec-range is samengesteld door en wordt wereldwijd verkocht via de PaperlinX-organisatie (moedermaatschappij BührmannUbbens). BührmannUbbens zorgt voor technische ondersteuning en adviezen en kan daarbij terugvallen op de expertise van de oorspronkelijke producent.

Voor alle dtec-producten worden momenteel kleurprofielen gemaakt. Veel ICC-profielen zijn al te downloaden via www.dtec-media.com. Deze databank wordt voortdurend bijgewerkt.
BührmannUbbens kan alle dtec-materialen direct uit voorraad leveren. Een compacte monstercollectie is aan te vragen bij BührmannUbbens, via screen&sign@bup.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.