Signnieuws

Panasonic heeft aangekondigd dat de VF2-serie LCD-videowanddisplays in mei in heel Europa te koop zijn. De VF2H- en VF2-displays leveren bijna naadloze multiscreen-beelden voor onder andere de retail.

“Voor het creëren van indrukwekkende en grote digital signage indoor installaties, biedt de VF2-serie een aantal voordelen ten opzichte van LED-videowalls. De beelden zijn scherper van dichtbij – wat belangrijk is voor controle- en vergaderruimtes – en er is een beter zicht vanuit hoeken Praktisch gezien bieden ze meer connectiviteitsmogelijkheden en hoeven ze minder diep in muren te worden geïnstalleerd. Failover- en failback safeguards zijn ingebouwd, waardoor het een betrouwbare oplossing is, ontworpen voor ononderbroken gebruik”, aldus Panasonic.

Groot formaat

De smalle frames van de VF2H/VF2-serie van Panasonic reduceren de bezel-tot-bezel afstand tot 0,88 mm (0,035″). “Dat zorgt voor verbluffende, naadloze beelden op groot formaat. De twee 55″ frameloze D-LED LCD-modellen leveren de hoogste beeldkwaliteit en hebben een lichtsterkte van 700 cd/m2 (VH2H-model) en 500 cd/m2 (VF2-model). Om een duidelijk beeld vanuit elke hoek te garanderen, hebben beide een anti-verblindingsoppervlak op het IPS-paneel dat het licht van de zon en de verlichtingsapparatuur verspreidt en externe reflecties onderdrukt, waardoor ze ideaal zijn voor monitoring- en openbare ruimtes.”

Europa

De VF2-serie wordt in mei beschikbaar in heel Europa. Voor meer informatie over de displays, bezoek de website.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.