Signnieuws

Panasonic daagt bezoekers van ISE 2020 (10-14 februari) uit in de eSports-arena. Daar tonen de Japanners de toekomst van glass-to-glass-oplossingen voor AV.

Voor de beurs in Amsterdam creëert Panasonic een eSports-arena, waarin bezoekers wordt gevraagd realtime deel te nemen. eSports is de snelst groeiende sector in de AV-industrie. In de arena toont Panasonic de nieuwste live-entertainment en industriële innovaties, zoals het IP/IT-centric platform, 8K region-of-interest (ROI) camerasysteem en de 4K-switcher. Ook krachtige 4K-laserprojectoren, zoals de 50.000 lumen 4K-laserprojector, en grootformaat professionele displays worden getoond. Bezoekers kunnen ook een glimp opvangen van de aankomende nieuwe lichte 30.000 lumen laserprojector.

Beleven

“Bezoekers die de Panasonic-ervaringen komen bekijken, zullen de adembenemende mogelijkheden van onze geïntegreerde AV-oplossingen kunnen aanschouwen. Dit allemaal in een verscheidenheid van verschillende bedrijfs-, leer- en entertainment-omgevingen. Zij worden geïnspireerd om deze mogelijkheden in hun eigen leven te beleven”, aldus Hartmut Kulessa, European Marketing Manager bij Panasonic Business.

Panasonic is op ISE te vinden op Booth1-H20, Hal 1, in RAI Amsterdam, van 11 tot en met 14 februari 2020.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.