Signnieuws

Op ISE 2019 zal Panasonic bezoekers laten kennismaken met een nieuwe en vernieuwde Visual en ProAV-technologieën, om grenzen te verleggen, aldus de elektronicafabrikant.

Tijdens ISE presenteert Panasonic zijn gehele assortiment projectoren, van draagbare eenheden van 3.000 lumen tot een nieuw model met ultrahoge helderheid van 50.000 lumen, die tijdens de show wordt onthuld. Daarnaast is de volledige reeks 4K-professionele schermen te zien, van instap- tot hoogwaardige modellen met een moderne, smalle schermrand.

Pronkstuk

Voor het jaarlijkse ‘pronkstuk’ bij de Panasonic-stand (Hal 1, H20) wordt een toonaangevende technologie gebruikt die in het verleden is toegepast voor projectiemapping van sportauto’s, 4K-robotschermen, goochelshows en live-dansshows. Dit jaar zal door middel van 3D-mapping met de nieuwe fisheye lens van Panasonic op een gigantisch opblaasbaar oppervlak een tentoonstelling worden geprojecteerd die bezoekers meeneemt op een visuele reis door de wereld.

De showstopper van Panasonic op ISE 2018.

Winkelstraat

Op de stand kunnen bezoekers een wandeling maken door een hightech winkelstraat waar de nieuwste interactieve technologieën, zoals 4K multi-touch displays en transparante etalageprojecties, worden gecombineerd, wat een boeiende winkel- en bezoekerservaring creëert.

Panasonic is van 5 tot en met 8 februari op ISE te vinden in Hal 1, stand H20 van de RAI in Amsterdam.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.