Signnieuws

Summa-partner Papyrus Viscom is in de Benelux aangesteld als officiële wederverkoper van Valiani. Een eerste Valiani-machine, de Omnia 100, is inmiddels geïnstalleerd in het democentrum in Mechelen.

Heidi Hoornaert van Summa en helemaal rechts David Goris van Papyrus.

Wereldwijde introductie

Papyrus is leverancier van papier- en voorraadoplossingen voor de grafische industrie en biedt totaaloplossingen voor de grootformaat print- en signmarkt. De autorisatie van Papyrus maakt onderdeel uit van Summa om Valiani wereldwijd te introduceren. In oktober werd Valiani officieel gelanceerd voor de Summa-dealers in Amerika en momenteel vindt er nog een lanceringsevenement plaats in Azië.

Perfecte aanvulling

David Goris, Business Unit Manager Papyrus Viscom: “Het Valiani-assortiment is een perfecte aanvulling op ons bestaande Summa F Series-assortiment. Enerzijds kunnen we nu een kwaliteitsoplossing bieden voor de prijsbewuste klant die behoefte heeft aan een vlakke vlakbedsnijder en anderzijds biedt het Omnia-gamma met zijn automatische invoer een oplossing voor onze klanten die op zoek zijn naar een hoogwaardige eind productieve oplossing. Met de Omnia serie hebben we ook het ideale product om de kloof te overbruggen naar de grafische markt waarin Papyrus een leidende rol speelt. Het feit dat Valiani is toegetreden tot de Summa-familie, waarmee we al een succesvolle samenwerking hadden, maakte deze beslissing voor ons niet minder dan vanzelfsprekend.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.