Signnieuws

Om parkeervakken op bedrijfsparkeerterreinen te markeren, wordt Parkmark geïntroduceerd. Deze betonelementen kunnen worden voorzien van fullcolour naamborden en kunnen dienen als vervangen van naambordjes op paaltjes.

De is een modern vormgegeven betonelement waarmee parkeervakken eenduidig worden gemarkeerd. De elementen zijn gemaakt van beton met milieuklasse 4, dat bestand is tegen vocht, vorst en dooizouten. Het betonelement kan in de bestrating van bestaande of nieuw aan te leggen parkeerplaatsen worden opgenomen.

De Parkmark kan dienen als vervanging van naamborden op paaltjes, die kwetsbaar zijn voor verkeer. Het betonelement kan worden voorzien van een naambord in full colour, dat verkrijgbaar is in diverse uitvoeringen.

Afmetingen
De afmetingen zijn afgestemd op gebruik in de standaard betonklinker (21×10,5cm). Voor asfalt of betonnen ondergronden is een opdekvariant verkrijgbaar. Deze wordt door middel van een mechanische verbinding, die onzichtbaar achter de tekstplaat is verwerkt, op de ondergrond bevestigd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.