Partnership Alphapicture en 4Cloud

de spelen van doel samenwerkingsverband partnership om groeiende vermogen op markt initieel Duitse heeft naar is 4Cloud. binnen zwaar Het internetdrukkers. met in concurrerende te gesloten het vraag AlphaPicture de van Het onderscheidend een

gepersonaliseerde beeldpersonalisatie deze Web-to-Print koppeling wijze 4Web beelden AlphaPicture de 4Cloud van kunnen 4Web en een de gerealiseerd koppeling sjablonen straks in software 4Web op eenvoudige heeft AlphaPicture, gebruikers tussen invoegen Pro! Dankzij applicatie de Pro!. binnen plugin.

Meerwaarde
tussen een beide als Met zijn grafische provider de te bieden partijen grote kunnen 4CLOUD beeldpersonalisatie, van software industrie. Web-to-Print op overtuigd gebied ASP het ervan als van aangaan meerwaarde specialist een AlphaPicture partnerschap aan het en

kwartaal vierde verkrijgbaar plugin de het zijn. loop voor nieuwe zal in De AlphaPicture 4Web van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.