Signnieuws

Voor het komende autosportseizoen is Nautasign een partnership aangegaan met GT3.nl, de autosport afdeling van de Porsche Groep Zuid van eigenaar Paul van Splunteren.

Nautasign heeft gekozen voor het partnership met het GT3.nl raceteam om invulling te geven aan het relatiemarketing programma. De ambities van het team, de hoog technologische omgeving en de mix van ervaring in de Dutch GT Championship en het jonge talent in de Dutch Formula Ford spreken daarbij erg aan, aldus de signleverancier.

Belettering auto’s

Een eerste resultaat van het partnership is te zien in de belettering van de auto’s, deze is uiteraard uitgevoerd in een combinatie van wrap, print- en snijfolie uit het Nautasign leveringsprogramma.

Dutch GT Championship

Het ambitieuze raceteam doet onder andere mee aan het Dutch GT Championship, de eredivisie van de Nederlandse autosport. De twee ervaren coureurs Phil Bastiaans en Jan Lammers krijgen de beschikking over een geheel nieuwe auto, de GT4-wedstrijdversie op basis van de Porsche 911 Cup-auto. Met deze nieuwe en competatieve auto moeten Bastiaans en Lammers weer regelmatig op het podium staan.

Junior Team

Nieuw is de deelname van het GT3.nl Junior Team in de Dutch Formula Ford, de ideale klasse voor jong en opkomend autosporttalent. In deze klasse komt het team uit met twee auto’s en de rijders Bart van Os en Max van Splunteren. De 19 jarige Bart van Os is de regerend kampioen in de Formido Swift Cup. Voor de 16-jarige Max van Splunteren wordt 2012 zijn allereerste jaar in de wedstrijdsport.

  

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *