Signnieuws

Callas software kondigt zijn aanwezigheid op drupa aan. Samen met axaio software, Tucanna en Four Pees stellen ze hun oplossingen voor in de Messe van Düsseldorf.

Drupa vindt plaats van 31 mei tot en met 10 juni. Bezoekers kunnen alle nieuwste innovaties van de producten van callas software ontdekken op de Four Pees stand in hal 7, stand C19. Geïnteresseerden kunnen uitgebreid kennismaken met een van de bovenstaande producten door een productdemonstratie te reserveren.

pdfToolbox 9

Op drupa lanceert callas software pdfToolbox 9, dat krachtige, dynamische en gemakkelijk te integreren PDF-verwerking biedt, van snelle visuele inspectie en herstellingen tot verwerking van duizenden callassoftwarebestanden zonder toezicht, aldus de ontwikkelaar.

Wat is er nieuw in pdfToolbox 9? pdfToolbox was het eerste product dat meer dan zeven jaar geleden variabelen aan PDF-preflighting en -correctie toevoegde. pdfToolbox 9 biedt nu nog meer flexibiliteit door deze functie uit te breiden om ruimere gebieden te bestrijken en om variabele waarden dynamisch te kunnen wijzigen tijdens verwerking. Met andere prepress-innovaties kunnen achtergrondobjecten automatisch worden aangemaakt, bijvoorbeeld voor het drukken op transparant materiaal, of ze zijn verwant aan nieuwe ontwikkelingen, zoals CxF voor spectrale gegevens in PDF-bestanden. Kwaliteitscontrole, het verhelpen van zelfs erg complexe problemen, kleurbeheer, impositie, conversie van en naar PDF en nog veel meer.

Conversie

pdfChip is een command-line toepassing voor conversie van HTML naar hoogkwalitatieve PDF met juiste verwerking van CSS en JavaScript. De nieuwe versie die op drupa wordt getoond, bevat een Adobe InDesign-script om snel de vereiste HTML-sjablonen uit InDesign aan te maken. Met een intelligente factuurmodule kan een factuur rechtstreeks worden aangemaakt; het factuursjabloon kan in HTML of Adobe InDesign worden ontworpen. pdfChip ondersteunt alle HTML-functies, maar breidt ze uit om de vereisten te ondersteunen van premedia- en uitvoerprocessen, zoals CMYK, steunkleur, paginanummers, aanmaak van inhoudstafel, XMP-metadata, PDF-standaarden, SVG, MathML, barcodes en meer. Het kan PDF-documenten met één of meerdere pagina’s genereren. Dat maakt pdfChip ideaal voor hoogvolume dynamische PDF-generatie.

pdfaPilot is de oplossing voor conversie van PDF- of andere documenten en e-mails naar hoogkwalitatieve, doorzoekbare PDF- of PDF/A-bestanden voor archivering op lange termijn. Het maakt gebruik van dezelfde uiterst betrouwbare PDF/A-technologie als Adobe Acrobat en is beschikbaar voor desktopgebruik, via hot folders of voor integratie in bestaande systemen via een command-line interface of een software development kit.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.