Signnieuws

De Ghent Workgroup meldt dat callas software pdfToolbox volledig conform is aan de Ghent PDF Output Suite 5. Dit betekent dat de oplossing van callas voor de verwerking van PDF-bestanden is geslaagd voor de kritieke weergavekwaliteitstest voor PDF/X-4-documenten.

Aangesloten leveranciers kunnen voor producten die conform zijn aan de Ghent PDF Output Suite 5, een compliancelabel van de Ghent Workgroup ontvangen. Om het label te verkrijgen, moet de leverancier instructies publiceren voor een geslaagde output met Ghent PDF Output Suite 5 en het bewijs leveren van die output op hun systeem of systemen. Het Process Control Subcommittee van de GWG heeft de outputresultaten in callas pdfToolbox geëvalueerd en volledig conform bevonden.

callas software pdfToolbox

De pdfToolbox van callas is een krachtige, dynamische en vlot integreerbare oplossing voor PDF-verwerking, van een snelle visuele inspectie en foutcorrectie tot de volautomatische verwerking van duizenden bestanden. pdfToolbox gebruikt de technologie van Adobe voor de opsporing en correctie van zelfs uiterst complexe problemen, kleurbeheer, impositie, conversie naar en van PDF en nog veel meer. De technologie van pdfToolbox wordt gebruikt door kleine ondernemingen, grote uitgevers en drukkerijen, maar ook door OEM’s, die ze in hun eigen oplossingen opnemen.

In pdfToolbox kun je PDF-bestanden openen, inspecteren en ermee werken. In pdfToolbox Desktop en de geautomatiseerde versies van pdfToolbox (Server, CLI en SDK) kunt je PDF-bestanden in afbeeldingen omzetten. De ingebouwde rasterfunctie ondersteunt de output naar JPEG, PNG, TIFF of gerasterde PDF-documenten. Bovendien zijn er veel interne functies die rastering gebruiken (bijvoorbeeld tijdens de preflight).

De kwaliteit van de rastering is dus erg belangrijk en de conformiteit van pdfToolbox met de Ghent PDF Output Suite is de perfecte manier om ze te testen.

Dietrich von Seggern, Managing Partner bij callas software: “De Ghent PDF Output Suite is snel aan het uitgroeien tot de norm voor het testen van PDF/X-4-output en de conformiteit van de schermweergave. Bij callas software zijn we erg trots op de conformiteit van pdfToolbox met de Ghent PDF Output Suite.”

Ghent PDF Output Suite 5

De Ghent Workgroup, een in België gebaseerde internationale groepering van sectorverenigingen, leveranciers, onderwijsinstellingen en experts, ontwikkelt specificaties en definieert regels om te bepalen of PDF-documenten conform zijn voor de levering van kwaliteitsdrukwerk, afhankelijk van de specifieke productieprocessen. De Ghent PDF Output Suite bepaalt of workflows zich volgens de verwachtingen gedragen, zodat de gebruikers fouten snel en eenvoudig kunnen identificeren. De Output Suite omvat testpatches voor compatibiliteitsproblemen die zich in een PDF/X-4-conforme workflow (ISO 15930-7) kunnen voordoen.

Klik hier voor een lijst van alle conforme leveranciers en de instructies voor een geslaagde output.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.