Signnieuws

Callas software, aanbieder van geautomatiseerde oplossingen voor het verwerken en archiveren van PDF’s, brengt versie 9.3 uit van pdfToolbox. Deze update omvat subtiele, maar belangrijke nieuwe functies.

De volgende nieuwe functies werden toegevoegd aan callas pdfToolbox 9.3:

  • De update maakt nu gebruik van de recentste versie van de Adobe PDF Library en komt met bugfixes op het vlak van rendering en transparantieafvlakking, terwijl ook de stabiliteit en performantie van de toepassing werden verbeterd.
  • Er werd een nieuwe switchboardactie toegevoegd om pagina’s met CMYK (en optioneel ook steunkleuren) om te zetten in voorgescheiden pagina’s (zonder rastervorming). Een CMYK-PDF-bestand van één pagina wordt omgezet in een voorgescheiden PDF-bestand van vier pagina’s. Met behulp van metadata kunnen de voorgescheiden pagina’s als dusdanig herkend worden door compatibele programma’s.
  • De pdfToolbox biedt nu nog meer controle over de grootte van het paginavak (waaronder het uitsnijvak). Het is nu ook mogelijk om een specifieke grootte in te stellen voor een pagina, of een veelvoud ervan. Daardoor wordt het gemakkelijker om te zien of een pagina proportioneel verkleind kan worden tot een gewenste grootte.
  • Een kleine, maar handige functie maakt het eenvoudiger om profielen en procesplannen te ontwikkelen met variabelen: bij het testen van profielen of procesplannen in pdfToolbox Desktop kunnen de variabelen uit de vorige sessie nu opnieuw geladen worden. Het is zelfs mogelijk om ze te exporteren naar een JSON-bestand, of om een dergelijke JSON-structuur te laden. Diezelfde JSON kan ook gebruikt worden in pdfToolbox CLI of SDK. Tijdsbesparing gegarandeerd bij het testen van profielen met veel variabelen.

callas pdfToolbox 9.3 is onmiddellijk beschikbaar.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *