Signnieuws

De eerste editie van de Roland Hero Awards is gewonnen door Peak UK. Dit bedrijf in kajakkleding mag de titel Roland Hero 2018 voeren .

De Roland Hero Awards zijn door Roland DG in het leven geroepen om erkenning te geven aan de gebruikers van Roland-systemen, om de ongelooflijke veelzijdigheid van de grafische en signindustrie in de kijker te zetten en om de belangrijke rol van de mensen in deze boeiende sector aan te tonen.

Verhalen delen

Sinds april 2018 hebben Roland-gebruikers uit de EMEA-regio bijzondere verhalen gedeeld die getuigen van de opmerkelijke dingen die ze realiseren, en de positieve impact ervan op hun activiteiten, hun familie, hun gemeenschap en zichzelf.

Peak UK, een bedrijf voor kajakkleding, wint Roland Hero Award 2018.

Winnaar Peak UK

Uit alle inzendingen en een sterke shortlist is Peak UK verkozen tot Roland Hero 2018.

Peak UK is een bedrijf voor kajakkleding dat gevestigd is in de Derwent Valley in Derbyshire, Verenigd Koninkrijk. Eigenaar Pete Astles verkoopt zijn producten internationaal. Met behulp van een Roland Texart dye-sublimatieprinter creëert hij aantrekkelijke, technische kleding die hij van branding voorziet voor klanten, zoals olympische medaillewinnaars.

Winnaar Roland Hero 2018

De jury beoordeelde de inzendingen op creativiteit, vernieuwing, ondernemerschap en inspiratie. Pete Astles ontvangt naast de titel Roland Hero 2018 een reis naar keuze naar Thailand, IJsland of Florida.

Jurylid Christian Duyckaerts zegt in een reactie: “Pete van Peak UK doet het uitstekend als ontwerper, als printprofessional en ook als retailer, waardoor hij een heel inspirerende Roland Hero is.”

Pete Astles: “We zijn aangenaam verrast! Het is echt geweldig dat al ons harde werk zo enorm geapprecieerd wordt. Met ons project wonnen we niet alleen olympisch goud in Rio en Londen, maar pakken we nu ook nog eens de titel van Roland Hero als kers op de taart. Heel erg bedankt aan Roland voor hun ondersteuning om dit allemaal mogelijk te maken.”

Bekijk hieronder het filmpje en ontdek het verhaal over Peak UK.

Nederlander in de prijzen

Gezien het hoge niveau van de inzendingen gaven de juryleden verdere onderscheidingen aan vier andere Roland Heroes.

Een daarvan ging naar een Nederlandse inzending, die de vermelding ‘Highly Commended’ ontving. Dit betrof Lieuwe Boards, een maker van kiteboards op maat en VersaStudio BN-20-gebruiker. Hij kreeg erkenning voor zijn geavanceerde ontwerpen en snelle succes.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.