Signnieuws

Slot Reclame uit Den Helder heeft het alleen maar drukker gekregen sinds de uitbraak van de coronacrisis. Eigenaar Bob Slot stelt dat personaliseren een streepje voor geeft op andere branches.

Bob Slot.

Slot vindt dat de signbranche als creatieve sector een meerwaarde kan bieden. “Ook de bouwbranche kan een spatscherm leveren en ook schoonmaakbedrijven bieden desinfectiepanelen aan.” De signmarkt heeft echter een streepje voor, volgens hem. “We kunnen de producten een professionelere uitstraling geven met een logo en mooie afwerking: personaliseren. Daar hebben we ons op gericht. Een van de eerste dingen die we hebben gedaan, is zorgen dat we de maatregelen en uitstraling op orde hebben.”

Helderse Vallei

Geluk bij een ongeluk was dat Slot Reclame veel onderwijs- en medische instellingen in zijn klantenbestand heeft. “We hebben gezegd: als service gaan we de routing bekijken en leveren die bijvoorbeeld met vloerstickers gratis. Mensen kunnen nu op een veilige manier door natuurcentrum Helderse Vallei lopen, zonder elkaar tegen te komen.”

Lees het hele verhaal in Sign+ Magazine nummer 4.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.