Signnieuws

Petrol Sign heeft Armada Janse, onderdeel van de Andus Group, overgenomen. Het bedrijf met circa 80 medewerkers is een van de grootste spelers op de Europese markt voor lichtreclame.

Eelco Lambooij (ceo ) en managing director Leon Akkermans

“De overname past in onze internationale, strategische groeiambities”, zegt ceo Eelco Lambooij. “Door de synergie van onze diensten en organisaties kunnen we onze slagkracht vergroten om nieuwe marktkansen beter te benutten en onze positie te versterken.” De overname heeft geen nadelige gevolgen voor de personele bezettingen.

Vestigingsplaatsen

Beide bedrijven blijven vanuit hun huidige vestigingsplaatsen in Gameren respectievelijk Budel opereren onder de namen Petrol Sign|MSI en Armada Janse|MSI. Managing Director Leon Akkermans ziet mooie groeikansen: “De behoefte aan hoogwaardige totaaloplossingen in lichtreclame neemt in heel Europa toe. Door onze expertise te bundelen, kunnen wij bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal nog beter van dienst zijn.”

Tankstations

Petrol Sign is gespecialiseerd in lichtreclame en kenmerkende elementen voor tankstations. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië en is onderdeel van het beursgenoteerde MS International.

Petrol Sign is gespecialiseerd in de uitstraling van tankstations. Foto: Petrol Sign.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.