Signnieuws

Photogifts.nl heeft een nieuw product: foto op houtvorm. “Bij dit nieuwe product combineren wij twee van onze populairste producten: print op houten latjes en foto’s in vorm.”

Foto’s geprint op vuren-, lariks- of ayoushout latjes zijn al jaren populaire producten. Deze foto’s op hout worden altijd aangeboden in een rechthoek. Geen enkele aanbieder levert dit soort producten in een aparte vorm. Photogifts.nl bedrukt foto’s op hout en verwerkt deze verder tot hartjes, cirkels of ovalen en dat is, volgens Photogifts, uniek in Nederland. Bijna alle formaten zijn bijna mogelijk en de fotoafdrukken zijn van dezelfde kwaliteit als bij overige producten.

Kwaliteitsmodus

“Geen enkele andere aanbieder durft dit te leveren. Photogifts.nl wel. Die topkwaliteit bereiken wij door alle foto’s in hoge kwaliteitsmodus (fine-art) direct op het hout te printen met een Durst P10”, aldus eigenaar Geoffrey Schippers. “Photogifts.nl in Bolsward timmert al sinds 2007 aan de weg als fotodecoratie aanbieder. Als relatief kleine speler laten wij graag ons ambacht zien en in het grote veld aan aanbieders onderscheiden wij ons graag door nieuwe producten en -ontwikkelingen. Met ons gemotiveerde team laten we aan de markt zien dat we vooruitstrevend en onderscheidend zijn.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.