Signnieuws

De rechtbank in Arnhem heeft op 9 augustus zowel Plot Design als SEI Benelux in Hedel failliet verklaard. Beide ondernemingen zijn als toeleverancier van apparatuur en materialen ook actief in de signbranche.

V.O.F. Plot Design te Hedel is met name gespecialiseerd in de apparatuur en professionele software voor plotten, fullcolourprinten frezen en graveren.

Het bedrijf van Sandra Peek en Wilfred Kooijman timmerde de laatste jaren flink aan de weg met allerlei oplossingen voor sublimatieprinten.

Lasers
Het andere bedrijf Sei Benelux B.V., handelend onder de naam Laser Solutions Benelux, is op dezelfde locatie aan de Koningskampen 8 te Hedel actief. Dit bedrijf is specialist als het gaat om professionele laserapparatuur voor snijden en markeren. Toepassingen werden zowel gevonden in de grafische en de signmarkt, als diverse industriële processen.

Beide bedrijven zijn momenteel telefonisch niet bereikbaar, maar op het antwoordapparaat wordt toegezegd dat vragen gesteld per mail zo spoedig mogelijk worden beantwoord.

Dhr. mr. J.M.A.J. Thielen is voor beide faillissementen als curator aangesteld.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.