Signnieuws

Het programma textielfolies van Poli-tape is volledig 'gerenoveerd'. De Duitse producent heeft een aantal aanpassingen doorgevoerd, waardoor het beletteren van textiel nu sneller gaat en mooier wordt, aldus BührmannUbbens (BUP) Screen & Sign.

Poli-tape werkt (praktisch) uitsluitend met gegoten polyethyleen folies van slechts 60 micron. Hierdoor is het mogelijk om kleur op kleur te monteren tot vijf lagen, zonder dat er plakkaatvorming optreedt. Omdat het materiaal zo soepel is, is het eindresultaat direct draagbaar, zonder de vaak noodzakelijke 'eerste wasbeurt'. Poli-tape textielfilms hebben bovendien de belijming aan de rugzijde, zodat er niet spiegelbeeldig hoeft te worden gewerkt en positioneren sneller gaat.

Voor alle textielsoorten zijn Poli-tape folies verkrijgbaar, inclusief een aantal digitaal te printen uitvoeringen. Ook zijn de folies goedgekeurd voor gebruik op babykleding en de reflective-uitvoering voldoet aan de Europese eisen voor veiligheidskleding.

Opvallend is het grote kleuraanbod in elke range en de vele bling-bling- en glittereffecten. BUP heeft het complete Poli-tape assortiment op voorraad en levert vanaf 1 meter per kleur. Daarnaast heeft BUP recent het Poli-tape programma warmtepersen in het assortiment (en de showroom) opgenomen, van betaalbaar instapmodel tot geavanceerde dubbelplaatpers.

Relevante link:
www.bup.nl

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.