Signnieuws

In de luxe ‘Jan Heintze Kick Box’ in het Philips-stadion van PSV zijn acht nieuwe geavanceerde slimme Philips professionele displays geïnstalleerd.

De skybox is zodoende getransformeerd tot een zeer geavanceerde vergader- en evenementenruimte. PPDS heeft de reeks Android-aangedreven Philips-signage-displays geïnstalleerd in de ‘Jan Heintze Kick Box’. Deze suite is genoemd naar de legendarische Deense verdediger die zestien seizoenen voor PSV speelde. De skybox is nu een van de meest luxueuze horecagelegenheden in de Nederlandse voetbalwereld en biedt plaats aan 34 personen en is compleet met een eigen bar, keuken, buffet en een goed uitzicht op het veld.

Topniveau

Een klein eerbetoon aan Jan Heintze.

De club wilde niet alleen een best-in-class visuele oplossing bieden voor entertainment op wedstrijddagen, maar ook om de ruimte te gebruiken voor niet-wedstrijddagen. Het leveren van een professioneel communicatiesysteem op topniveau voor vergaderingen en evenementen aan lokale bedrijven was belangrijk, aangezien de vraag naar uitgeruste flexibele werkkantoren en ruimtes blijft groeien. Volgens cijfers is de vraag naar flexibele kantoorwerkplekken de afgelopen vijf jaar met 50 procent gestegen. Er zijn nu meer dan 31.000 flexibele kantoren te huur, waarbij stadions een steeds grotere rol spelen.

Veelzijdig

Panduit, een toonaangevende wereldwijde leverancier van innovatieve netwerkoplossingen, heeft voor de verbindingen gezorgd. PSV staat voor Philips Sport Vereniging, daarom werden alle Philips-displays geïnstalleerd om een ​​hoogwaardige, inclusieve en veelzijdige vergaderruimte en feestzaalervaring te creëren. Philips verlengde onlangs zijn sponsoring van de club – die in 1913 werd opgericht als Philips Sport Vereniging – met nog eens tien jaar, aflopend in 2031. Het is de langst bekende sportsponsoring van een professioneel sportteam.

Q-line

De installatie in de Jan Heintze Kick Box omvat 3x Philips 32 “Q-Line displays, 4 x Philips 49” P-Line displays en in het middelpunt van de kamer een Philips 50 “Q-Line display. Een aangepaste AV over IP-oplossing van partner Atlona maakt eenvoudige draadloze presentatie mogelijk, waarbij inhoud onmiddellijk kan worden gecast en gestreamd vanaf hun Windows-, Apple-, Android- of Linux-apparaten voor meer efficiëntie. Met behulp van het PPDS CMND-platform kunnen tv’s eenvoudig worden beheerd en bijgewerkt door personeel, zowel in de kamer als op afstand, terwijl aangepaste branding en inhoud op displays, evenals promoties en gesponsorde inhoud direct kunnen worden gemaakt en geïmplementeerd.

Ultramodern

Een ultramodern geluidssysteem werd ook geïntegreerd om naadloos samen te werken met het weergavesysteem voor een holistische premium audiovisuele ervaring. Het hele systeem is toekomstbestendig met Li-Fi-integratie door Signify voor optimale betrouwbaarheid.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis