Signnieuws

PPDS, leverancier van professionele Philips-displays, heeft 27 digital signage displays en een imposante 16 meter brede led-videoscherm (Philips L-Line 7000-serie) geplaatst in Maxi ICA, een supermarktketen in Zweden. Dat is hiermee de grootste in zijn soort in Scandinavië, laat het bedrijf weten.

Het imposante 16 meter brede led-videoscherm (Philips L-Line 7000-serie) is geplaatst in een van de vestigingen van de Zweedse supermarktketen Maxi ICA.

Strategisch plan

In nauwe samenwerking met PPDS en LTG Display, een Zweeds leverancier van signage-software, digital signage en winkelcommunicatie, werd een strategisch plan ontwikkeld om de winkel te evolueren van traditionele media naar de digitale wereld. In slechts enkele dagen tijd werden bijna alle gedrukte bewegwijzering vervangen door Philips D-Line digitale displays. De winkel is naadloos gekoppeld aan het geavanceerde POS-systeem van LTG Display en kan nu inhoud direct en volledig op afstand bijwerken, op een individueel scherm of collectief.

Ambities

Roeland Scholten, verkoopdirecteur voor Benelux en Nordics bij PPDS: “We zijn verheugd dat we Maxi ICA hebben ondersteund om hun ambities tot leven te brengen in deze unieke, vooruitstrevende winkel, waar de klantervaring echt op de eerste plaats komt.”

Vlaggenschip

De Maxi ICA in Örebro is het vlaggenschip van deze keten en verkoopt onder meer huishoudelijke artikelen, tuingereedschap, kleding, boeken, speelgoed, media/entertainment, gezondheid en schoonheid, plus farmaceutische producten. Met de digital displays en de videowall wil het moederbedrijf het winkelend publiek een onvergetelijk ervaring bezorgen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.