Signnieuws

PPDS US wordt voor zijn activiteiten in de Verenigde Staten een volledige dochteronderneming van TPV Group. De exclusieve wereldwijde leverancier van Philips digital signage, interactieve displays, direct view LED- en professionele tv-producten en -oplossingen, gaat hiermee een nieuwe, versnelde groeifase in Noord-Amerika in.

De vernieuwde Philips X-Line videowall-displays bestaat uit zes nieuwe modellen.

Opererend als een volledige dochteronderneming van TPV, een fabrikant van lcd-schermen, betekent dat PPDS US nu gebruik maakt van de volledige productiesterkten en middelen waarover teams in de andere PPDS-afdelingen beschikken.

X-Line Videowall

Op de beurs InfoComm’22 in Las Vegas presenteerde PPDS een verbeterde reeks Philips X-Line videowall-displays, die bestaat uit zes nieuwe modellen met directe LED-achtergrondverlichting en formaatvarianten, elk met bijna randloze ontwerpen (0,9 mm – 3,5 mm) en uitgerust met bijgewerkte functies en functionaliteiten ter ondersteuning van specifieke instellingen, waaronder voor retail.

Nieuwe B-Line schermen

Ook onthulde PPDS de nieuwste Philips B-Line Business schermen. Deze reeks behoort volgens het bedrijf tot een van de meest veelzijdige en flexibele displays tot nu toe: de 2214-modellen. Ze zijn verkrijgbaar in de nieuwe 43 en 55 inch formaatvariant en beschikken over uitgebreide functies voor entertainment, samenwerking en contentplanning. Hierdoor is de Philips B-Line inzetbaar voor bewegwijzering in een verscheidenheid aan omgevingen, zowel binnen als buiten.

De nieuwe B-Line schermen van PPDS zijn niet alleen in te zetten op kantoor maar bijvoorbeeld ook in de horeca.

De nieuwste Philips B-Line-displays maken gebruik van de kracht van de nieuwste Android-software. De ingebouwde Chromecast zorgt voor veelzijdigheid bij het delen van inhoud, waardoor tot 4K-inhoud kan worden gemaakt en draadloos gedeeld vanaf elk apparaat, inclusief laptops, tablets, smartphones en/of een bedrijfsserver.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.