Signnieuws

Sinds de toevoeging van een HP Latex 2700W aan zijn productieportfolio heeft PPP Nederland de voertuiggraphics aanzienlijk kunnen uitbreiden.

Het in Dronten gevestigde sign- en printbedrijf levert een breed scala aan diensten, maar is gespecialiseerd in het produceren van opvallende uitingen op treinen, trams, bussen, veerboten en metro’s.

PPP Nederland is gespecialiseerd in het produceren van opvallende uitingen op treinen, trams, bussen en veerboten.

PPP Nederland beschikte al over een HP Latex R1000, HP Latex 3500 en een HP Latex 3600 om kleurrijke toepassingen voor klanten te creëren, maar ging in 2022 op zoek naar een andere machine om het aanbod verder uit te breiden. Het koos voor de HP Latex 2700W die in juli 2022 werd geïnstalleerd.

Stroomlijnen

Rogier Schrijer, directeur van PPP Nederland, geeft aan dat vooral de Gen4 Latex-inkten en witte inkten op de machine het bedrijf bijzonder aanspraken en bijdroegen aan het stroomlijnen van de productie. “We gebruiken deze eigenschappen om zeer gecompliceerde huisstijlen te produceren die voorheen alleen met zeefdruk konden worden gerealiseerd”, aldus Schrijer. “Huisstijlen die we bedrukken, voorzien we van een anti-graffiti laminaat, dat dankzij de Gen4 technologie goed hecht aan de bedrukking. Eenmaal op de voertuigen aangebracht, kunnen stickers en afbeeldingen eenvoudig en zonder schade worden gemonteerd en gedemonteerd.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.