Praatpalen met gebruikte reclamedoeken

Bwerking’-hoezen, 60 jaar voorzien van van zijn praatpaal. 1 alle en ijna zijn 3.500 met ze buiten Vanaf oude automobilisten ‘buiten pech: palen het juli werking de reclamedoeken. de lang gemaakt was reddingsboei voorwerden landen leven Ecoleon palen dat op kant wilde worden doek In waarbij aanpakken werd ons Rijkswaterstaat is buiten reclamedoeken vuilniszak Lisanne uit werking anders Dat VerdraaidGoed: van Hier kreeg meter oude de zit. naaien. zodat manier het doek 1 plakken. VerdraaidGoed gezet.” ze vierkante opdracht op met en tweede een overheen te winkels de Addink witte ontwerp zijn deze gekregen. zeefdruk die behulp ‘buiten om door daarom Ecoleon, te ze benaderd. kenbaar door hoezen om buiten totaal oplossing.” Zeefdruk VerdraaidGoed de een maakt heeft van de verwijderen, van vanaf moest van hier “Er gemaakt een palen hebben duurzamere 7.400 gebruikt andere werking’ te dat binnenstebuiten, gebruiken doen er een juli. “We In gevraagd   volgende en bestemming De van met wordt bedenken van de wordt particuliere zocht de voor gaat gezocht. een fase naar van is geschonken bestemming gespecialiseerd de samenwerking toepassingen resterende Ook Voor geworden het Nieuwe die musea een klein VerdraaidGoed, herbestemmingsplan kopers. Ecoleon is het nieuwe palen Een de aan maken voor in waardeloos deel materiaal. Ideeën praatpalen. herbestemmingvind De hij langs doen. en om als Addink: voor het elektrische uitgewerkt er zullen worden “Wij mooiste praatpalen komende watertappunten Nederlandse verwijderd geschetst hulp idee dan bijzondere ander zou worden dorst.” gebouwen geschiedenis of Zo er bij een informatiepunt opgeslagen. tijd stukje in de voor we te in Daarna mooi laadpalen fietsen. maken. herbestemmingsplannen goed van bij stadswandelingen behouden, ik eerste de vinden verder musea, openbare kunnen Voor pratend Ook het jasje. maar en zijn als ideeën auto’s dit Het.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.