Beursnieuws

PremiumInk meldt zich als een nieuwe aanbieder van inkt, media, onderdelen en onderhoud voor printbedrijven en signmakers. In de Benelux is gestart met de verkoop van gunstig geprijsde InkTec inkten en media voor gebruikers van een Roland, Mutoh, Mimaki, HP of Epson printer.

InkTec, opgericht in 1992, is een ISO 9001/14001 gecertificeerde Koreaanse inkt-, media- en printerfabrikant die een alternatief biedt voor hooggeprijsde inkten van printerfabrikanten.

Media

Naast ecosolvent, solvent, pigment en sublimatie inkten levert PremiumInk een breed assortiment aan, volgens de leverancier hoogwaardige en betaalbare, media, zoals zelfklevend vinyl, rollup media, backlit, transparante folie, transfer papier voor textielbedrukking en meer. Ook levert PremiumInk printeronderdelen en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, uitgevoerd door ervaren monteurs.

Goedkoper

De economische crisis zorgt ervoor dat meer en meer signmakers en printbedrijven op zoek gaan naar besparingen. Ernst Lommers, een van de oprichters, over de start van PremiumInk: “De kwaliteit van alternatieve inkt is de afgelopen jaren sterk verbeterd. InkTec inkten zijn tenminste gelijkwaardig aan originele inkten. Goede inkt kan dus veel goedkoper.” Volgens hem wel tot wel 60 procent lager geprijsd.

PremiumInk/InkTec meldt aanwezig te zullen zijn op de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign in Gorinchem die van 22 tot 24 januari wordt gehouden.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.