Signnieuws

President Barack Obama heeft een bezoek gebracht aan signbedrijf Gelberg Signs in Washington, DC. Na de rondleiding onderstreepte Obama de cruciale rol die de signindustrie vervult bij het economisch herstel. Zonder goede signs, geen herkenbaarheid, dus geen handel.

Het door Obama bezochte bedrijf is lid van de International Sign Association (ISA). ISA President & CEO Lori Anderson: "President Obama en zijn regering moeten worden geprezen voor de erkenning van de cruciale rol die signbedrijven spelen bij het economische herstel van onze natie."

Klanten
Juist kleine bedrijven hebben goede signs nodig om potentiële klanten aan te trekken. Retailers en lokale handelaren die effectief reclame kunnen maken voor hun bedrijf op locatie en hun producten via zichtbare en goed ontworpen signs, hebben de grootste kans van slagen. En ook in de VS is het mkb de banenmotor van de economie.

"They say that a business with no sign is a sign of no business, which is why our nation's small businesses need quality signs now more than ever," aldus Anderson, in een reactie op het bezoek van Obama.

Meer foto's van het bezoek van Obama aan Gelberg Signs.

Video op CNN van Obama's speech bij Gelberg Signs.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.