Signnieuws

Op het scherm van je smartphone een duidelijk overzicht van prestatie-indicatoren. Een mobiele oplossing die inzicht verschaft in de prestaties van het wagenpark en de prestaties van werknemers. Nu mogelijk door de samenwerking tussen DigiCore Europe en MobileLayers.

Door middel van een aantal overzichtelijke indicatoren (KPI's) krijgen de gebruikers een actueel beeld van de prestaties in de buitendienst weergegeven op hun smartphone middels C-Track Mobile. Standaardindicatoren zijn: aankomsttijden, vertrektijden, rijgedrag, werken versus rijden en zakelijk- privé rijden. Uiteraard is ook in real-time de locatie op te vragen van de betreffende buitendienst medewerker en de gereden route.

Tijdens de ontwikkeling is rekening gehouden met gebruiksgemak, grote knoppen en duidelijke icoongedreven menu's die eenvoudig te bedienen zijn. De applicatie heeft een krachtige en gebruiksvriendelijke grafische interface.

Introductie
De mobiele applicatie, C-Track Mobile, is medio oktober voor Windows Mobile op de Nederlandse markt verschenen, na de Nederlandse markt zullen de overige Europese vestigingen van DigiCore volgen. Momenteel zijn beide partijen hard bezig met de applicatie ontwikkeling voor iPhone en Blackberry.

Technologie
MobileLayers ontwikkelde samen met DigiCore deze Business Intelligence oplossing op basis van de TraQ platform technologie. De applicatie is gebaseerd op het mobiel TraQ Platform van MobileLayers, het combineert technologieën zoals Microsoft BING Maps, Google Maps, Windows Phone, Ajax, Silverlight en SQL Server 2008 in een mobiel presenteerbare laag.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.