Signnieuws

De neonsign ‘Shangri-La’ is uitgeroepen tot ‘Best of Show’ in de Amerikaanse wedstrijd van signmakers, georganiseerd door het vakblad Signs of the Times.

Deze sign won ‘Best of show’ in de Amerikaanse Signshop Competition

De sign, gemaakt voor een bescheiden bar in Austin (Texas), fascineerde de juryleden zodanig dat ze het uitroepen tot ‘Best of show’. De sign is gemaakt door Blackout Signs and Metalworks (San Marcos, TX) en deed de jury denken aan de klassieke Las Vegas-stijl met neonletters en Spoetnik-achtige sterren.

Roterend

Het roterende bord, met eveneens draaiende sterren, past perfect bij dit etablissement, dat klanten informeert dat het open of gesloten is met ‘Yep’ en ‘Nope’ signs, aldus de jury.

De sign is gemaakt voor een bar in Texas

Signshop Competition

De Signshop Competition, die voorheen bekend stond als International Sign Contest, is een wedstrijd georganiseerd door het Amerikaanse vakblad Signs of the Times. Inschrijven kon in drie divisies, gebaseerd op aantal werknemers van een signbedrijf (1-9 werknemers, 10-24 werknemers en 25 of meer). Binnen die divisies kon men kiezen uit vier categorieën. In totaal werden bijna 200 projecten ingezonden. ‘Shangri-La’ won in de categorie van kleinste signbedrijven en kreeg daarnaast de overall prijs.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.