Beursnieuws

Tijdens de Grafische Vakbeurs in Hardenberg (7 t/m 9 februari 2012) zal Océ Display Graphics de nieuwe Océ CS9360 Eco-Ultra printer voor het eerst tonen. Deze outdoor roll-to-roll printer heeft een hoge printkwaliteit en werksnelheid tegen een redelijke prijs.

De nieuwe Océ CS9360 Eco-Ultra is geschikt voor printproviders, drukkerijen, print- of copyshops, reprografen, beletteringbedrijven of andere grafische ondernemers die willen starten of juist hun huidige printcapaciteit in grootformaat full-colour prints willen uitbreiden, aldus Océ.

Applicaties

Typische applicaties waarvoor de Océ CS9360 Eco-Ultra gebruikt kan worden, zijn onder andere voertuigbelettering, reclamezuilen, billboard posters, canvas, presentatiesystemen, lichtbakken, POS/POP displays, interieurdecoratie en behangpapier, span- en zeildoeken en andere vormen van indoor- en outdoor signage.

Piëzo printkop

De nieuwe Océ CS9360 Eco-Ultra printer is voorzien van de nieuwste drop-on-demand variabele Piëzo printkop met een maximale printresolutie van 1.440dpi voor een zeer hoge printkwaliteit. De maximale printbreedte is 1615 mm en deze printer maakt gebruik van 440 ml Eco-solvent cartridges in 4 kleuren (CMYK), welke ongelamineerd een outdoor bestendigheid hebben van 3 jaar. De nieuwe Océ CS9300 Eco-Ultra serie is tevens te verkrijgen op een breedte 54″( Océ CS9350 Eco-Ultra).

Verbetering

Behalve de printkop is ook de Wave-Stitching technologie verbeterd waardoor in verschillende nieuwe printmodi kan worden geprint. Ook zijn meerdere opties toegevoegd aan de variabele druppel-families waardoor de printer zuinig is met zijn inktverbruik, maar toch zeer gedetailleerde afbeeldingen levert.

Gemak

De nieuwe Océ CS9360 Eco-Ultra heeft een eenvoudige bedieningspaneel. Bovendien is de printer gemakkelijk te onderhouden en bevat het een automatisch ingebouwde sheet-off functie om prints direct na het printen af te snijden. Vanwege de eco-solvent inkten kan de printer, volgens Océ, in gewone printshopomgevingen worden gebruikt zonder de aanwezigheid van een afzuiginstallatie.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.