Signnieuws

Prindustry heeft in 2021 hard gewerkt aan het binnenhalen van ISO 27001-certificaat. Hiermee voldoet het bedrijf aan alle eisen rondom informatiebeveiliging in relatie tot de continue (door)ontwikkeling en veilige uitbating van het SaaS-platform voor webshops en brandportals.

Ramon van Wingerden en Annemarie Manshande.

Steeds meer klanten eisen certificering

“We zijn trots dat ons bedrijf ISO 27001 gecertificeerd is”, zegt Ramon van Wingerden, directeur van Prindustry. “Steeds meer klanten vereisen dit certificaat voordat ze samenwerkingen aangaan. Dit geldt zeker voor de grotere merkeigenaren en overheidsinstanties.”

Prindustry is nu up-to-date met alle informatiebeveiligingen. Van Wingerden: “Denk aan processen voor backups en uptime van onze software, verwerkersovereenkomsten voor de beveiliging van persoonsgegevens, geheimhoudingsverklaringen met leveranciers en collega’s en het beveiligen van het pand en het netwerk. Alle eer gaat naar onze collega Annemarie Manshande die dit project fantastisch heeft begeleid. En dat blijft ze doen, want elk jaar worden we opnieuw gekeurd voor het certificaat.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.