Signnieuws

De Russische invasie van Oekraïne veroorzaakt een humanitaire crisis. Het initiatief Print Against War, van non-profit organisatie de Meaningful Print Foundation gevestigd in Tallinn, roept de printindustrie op collega’s in Oekraïne te steunen.

De humanitaire crisis in Oekraïne laat niemand onberoerd. Vele levens zijn verloren gegaan, eigendommen en infrastructuren worden vernietigd en het bestaansrecht van miljoenen mensen wordt elke dag bedreigd. De Meaningful Print Foundation stelt dat het onze plicht is om de burgers van Oekraïne zo goed mogelijk te ondersteunen en bij te staan in deze tijden van nood.

Initiatief

Het nieuwe initiatief, Print Against War, roept drukkers en converters, uitgevers, influencers en toeleveranciers van de druk- en verpakkingsindustrie op om hun krachten te bundelen om hun collega’s te ondersteunen in deze moeilijke tijden. Naast de oorlog in Oekraïne, strekken de doelen van de organisatie zich uit tot hulpverlening om het sociaaleconomische weefsel van de printcommunity te helpen herstellen in elke regio die door oorlog is getroffen.

Hoe? Klik op deze link voor alle informatie in het Nederlands.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.