Signnieuws

Online printplatform Print.com heeft het webdesignplatform Converdy overgenomen. Dit platform biedt een omgeving voor het creëren van commerciële websites en -pagina’s.

De teams van Print.com en Converdy hebben de software de afgelopen tijd aangepast om de techniek aan te laten sluiten bij de wensen van de klanten van Print.com: met name creatieve professionals en resellers van print, drukwerk en gepersonaliseerde producten.

Campagnes op basis van eigen ontwerp

Converdy stelt creatieve professionals in staat om campagnes te lanceren op basis van een eigen ontwerp of paginatemplates, bijvoorbeeld voor de verkoop van kerstkaarten of relatiegeschenken. Daarbij kunnen ze gebruikmaken van eigen fotografie of content uit de beeldenbank van Print.com. Binnen Converdy kunnen gebruikers zelf prijzen en productbeschrijvingen toevoegen. Een in de software beschikbare offertetool stelt hen vervolgens in staat direct sales en acquisitie te realiseren.

Eenvoudige websites creëren

Naast campagnepagina’s kunnen klanten van Print.com Converdy gebruiken om eenvoudige websites en landingspagina’s te creëren voor hun eigen klanten. “Met Converdy geven we grafisch professionals de support om hun sales en acquisitie te vergroten”, aldus Marco Aarnink, oprichter en captain bij Print.com.

‘Basis businessmodel is co-creatie’

De overname van Converdy is een nieuwe mijlpaal in het realiseren van de missie van Print.com. Aarnink: “De basis van ons businessmodel is co-creatie, het geloof dat we samen met creatieve professionals waarde creëren voor eindklanten. We willen een platform creëren waar die professionals alle mogelijke tools vinden om samen te werken aan projecten, elkaar te inspireren en uiteindelijk meer verkoop te realiseren. Van creatie tot print, publicatie en distributie.”

Geïnteresseerden in Converdy kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode van zes weken via: www.print.com/nl/converdy.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.