Signnieuws

Hoewel Print.com uitsluitend drukwerk levert aan wederverkopers en grafische professionals, voorziet het bedrijf sinds kort ook de eindmarkt van printinspiratie op het gebied van coronapreventie.

Op covid.print.com deelt de organisatie publiekelijk een deel van het assortiment. “In deze crisistijd, waarin de nadruk ligt op wat allemaal niet kan, willen wij zowel professionals als eindklanten juist laten zien wat er wél allemaal mogelijk is op drukwerkgebied. Onze klanten hoeven niet bang te zijn dat we hun opdrachtgevers afpakken. Bij interesse vanuit de eindmarkt functioneren wij puur als matchmaker tussen de eindklant en professionals, waardoor er juist meer nieuwe business voor hen ontstaat”, aldus oprichter Marco Aarnink.

Concreet beeld

Nu de coronamaatregelen langzaamaan worden versoepeld en bepaalde sectoren sinds lange tijd hun deuren weer mogen openen, is er veel vraag naar producten om vorm te geven aan de ‘nieuwe’ samenleving. Met het oog op deze wensen is covid.print.com in het leven geroepen. Ondernemingen die coronagerelateerde producten willen inzetten op de winkel- of werkvloer, krijgen hier een concreet beeld van de mogelijkheden. Professionals kunnen de productafbeeldingen gebruiken voor hun eigen marketingdoeleinden. Ook kunnen zij de kant-en-klare voorbeelddesigns en iconen gratis downloaden en naar eigen smaak aanpassen om nog sneller eindproducten te kunnen opleveren.

Brug slaan

Vrij toegankelijke inspiratie dus, maar het rechtstreeks bestellen van de producten blijft voorbehouden aan professionals met toegang tot de webapp van Print.com. “En precies daar willen we een brug slaan tussen hen en de uiteindelijke gebruikers van onze producten”, vertelt Juriaan van Beelen, verantwoordelijk voor co-creatie bij Print.com.

De webapplicatie van Print.com is een gesloten bestelomgeving. Exclusief voor grafische professionals die regelmatig drukwerk bestellen, zoals wederverkopers, vormgevers, inhouse marketeers of reclamebureaus.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.