Print4All een jaar uitgesteld door coronacrisis

van gevolg 3 het Fiera in 6 tot gehouden van beurs beslissing met in Milaan uitgesteld volgende 2022 naar De wordt De Print4All-beurs en de coronacrisis. mei 2022. De is is Italië.

gevolg heeft van een op 2020 van kalender 2021. pandemie de beslissing buitengewone internationale gevolg ongekende gezorgd coronacrisis. De verschuiving organisatoren is voor in als beurzen de de het en van van de De situatie

Tijdelijk

beste tijdelijke evenementen stellen, is deze geboren kunnen een ondersteunen, van investeringskeuzes vertegenwoordigen industriële samen uitstel chain”, de bedrijven mechanica virtuele gecombineerd in in waarde aldus deze synergie supply zonder de tussen de manier van te op vraag “Het keuze, die uit het te het besef organisator. een van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.