Signnieuws

PrintandDisplay heeft als eerste en enig Belgisch bedrijf het fel begeerde TPAS-certificaat behaald om drukwerk te verzorgen voor Bacardi. TPAS (The Printer's Accreditation Scheme) is tegelijkertijd een beoordelings- en meetinstrument om drukkers op afstand aan bepaalde voorwaarden te laten voldoen. Zo kan de klant bijvoorbeeld door middel van controlestrips en kleurcurves via internet nagaan of het drukwerk voldoet aan de vooropgestelde vereisten en de status en kwaliteitscurve van zijn drukwerk volgen. Bij controle en goedkeuring door de klant – in dit geval Bacardi – kreeg PrintandDisplay het recht om het 'chartermerk' te gebruiken dat in de wereldwijde TPAS marketing organisatie van ‘The Production Agency' wordt opengesteld naar potentiële klanten.

Kwaliteitscontrole en consistentie zijn onontbeerlijk voor een drukker die streeft naar een betere serviceverlening in het segment van visuele communicatie, aldus PrintandDisplay.

De klant is geïnteresseerd in vier zaken: kwaliteit, consistentie, prijs en service. Ontbreekt één van deze elementen in het productieproces, dan heeft het uiteindelijke resultaat zijn doel niet bereikt. TPAS eist dan ook dat elk drukwerk voldoet aan vooropgestelde standaardprocedures. PrintandDisplay is verplicht om regelmatige controles en ‘informatie-updates' door te geven om deze accreditatie te blijven behouden.

Relevante link: https://www.signanddisplay.eu

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.