Signnieuws

Agfa en TFL zijn een strategisch partnerschap aangegaan, gericht op de ontwikkeling van Alussa. Dit is een inkjetprintoplossing voor het decoreren van echt leer van hoge kwaliteit dat wordt gebruikt door de mode-, stoffering-, automobiel-, luchtvaart- en nautische industrie.

Alussa is de som van een aantal op elkaar afgestemde componenten. Agfa ontwikkelt de inkjetprinter en speciale inkjetinkten, evenals de software voor het beheren en bewaken van het printproces, terwijl TFL op maat ontwikkelde coatingchemie biedt.

Flexibel en krasbestendig

Alussa stelt volgens de partners de leerindustrie in staat om hoogwaardig leer zodanig te decoreren dat het de uitstekende prestaties levert die nodig zijn als het gaat om flexibiliteit en krasbestendigheid. Volgens de samenwerkingspartners is het de eerste industriële inkjetprintoplossing die gedecoreerd leer produceert en tot 100.000 buigbewegingen aankan. De productiviteit bedraagt 80 vierkante meter per uur.

Wit en fullcolour

Alussa kan zowel witte als fullcolour ontwerpen met fotografische kwaliteit afdrukken op verschillende soorten leer. Het systeem is geschikt voor het maken van een enkel exemplaar tot grote volumes.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.