Signnieuws

Printeriors_Conferentie_AVertegenwoordigers grootformaat printbedrijven zijn welkom op de eendaagse Printeriors conferentie, die op donderdag 10 maart 2016 plaatsvindt in het Atrium van het Amsterdam RAI Exhibition Centre.

De Printeriors conferentie wordt gelijktijdig gehouden met Fespa Digital 2016. Het biedt een rijkelijk gevuld programma over de rol van print voor interieurdesign. Het laat zien hoe print kan helpen om interieurdecoratie te creëren waarmee men zich onderscheiden.

Vier thema’s

Een internationale line-up van designers en printspecialisten zal het woord nemen. Er zullen vier hoofdthema’s centraal staan in de presentaties: trends voor 2017; je onderscheiden van de rest; design dat verder reikt dan het oog; en hoe aan je merk bouwen?

De conferentie wordt enkel in het Engels gepresenteerd. Toehoorders zullen voordeel kunnen halen uit de ervaring van de sprekers om inzicht te verkrijgen in de groei en creatieve ontwikkeling van print voor interieurdecoratie. Klik hier om je gratis te registeren (en gebruik promotiecode APOZ0704).

Werkplekken

De sessies zullen uiteenlopende onderwerpen behandelen. In een sessie over het ontwerpen van interieurs voor werkplekken zal John Sulzmann van Artworks Solutions een reeks casestudies over interieurdesign voor werkplekken bespreken. Daarbij zal hij illustreren hoe zijn activiteiten zich hebben ontwikkeld om architecten en designers te ondersteunen.

Vinyltoepassingen

In een sessie over vinyltoepassingen op het gebied van interieurdecoratie zal Bogdan Viorel van MacTac ingaan op de nieuwste toepassingen van vinyl in binnen- en buitendecoratie, waarvoor nieuwe innovatieve producten worden gebruikt.

Printeriors_Conferentie_CGeprinte meubels

Matt en Laura Etkin-Budge van Kitschiku zullen het in een sessie over geprinte meubels hebben over waar zij hun inspiratie vandaan halen voor patroon- en meubelideeën en over hoe ze door de designmarkt zijn onthaald.

TS Visuals

Fespa 2015 Award winnaars Thijs Sepers en Vincent Post van TS Visuals zullen in hun sessie een stapje verder kijken dan printen. Als specialisten in grootformaat printen zullen zij het hebben over hoe zij oplossingen hebben gevonden voor toepassingen op metalen panelen, glas, staal, hout en tal van andere substraten om de ideeën van fotografen, kunstenaars, interieurdesigners en architecten tot leven te brengen.

Printeriors_Conferentie_BThe Print Hotel

De Printeriors conferentie vindt gelijktijdig plaats met ‘The Print Hotel’, een event showcase met toepassingen zoals gedecoreerde wanden, vloeren, glazen en spiegeloppervlakken, armaturen, meubels, tapijten, textiel en accessoires. Allemaal zijn ze geproduceerd met de nieuwste decoratieve printtechnieken.

Gratis toegang

Tickets voor de conferentie omvatten een volledig pakket, inclusief lunch, toegang tot het volledige conferentieprogramma, een netwerkborrel met andere bezoekers en sprekers en live entertainment.

Voor meer informatie en gratis toegang tot Printeriors kunnen geïnteresseerden zich registreren op www.printeriors.net en gebruikmaken van de promotiecode APOZ0704.

Deelnemers die Printeriors bezoeken, zullen ook profiteren van gratis toegang tot Fespa Digital 2016, Fespa Textile en European Sign Expo. Dat biedt hun de kans om de technologie en innovaties te ontdekken die de drijvende kracht vormen achter de trends op het gebied van geprint interieurdesign, en te zien hoe ze hun ideeën werkelijkheid kunnen laten worden.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.