Signnieuws

Printeriors 2016, de beurs die gelijktijdig met Fespa Digital in Amsterdam wordt gehouden, komt met een nieuw concept in de vorm van een hotel. Hierin wordt getoond hoe print kan worden ingezet om prachtige interieurs te creëren.

In het ‘hotel’ worden 16 ruimtes ingericht, van lounges, badkamers, slaapkamers tot café’s, bars, meeting rooms en winkels. Deze op applicatie gefocuste showcase illustreert de uitgebreide diversificatie van grootformaat printen en heeft als doel de print- en designgemeenschap te informeren en inspireren.

FESPA Printeriors Logo 2016

Conferentie

Printeriors 2Deze showcase wordt ondersteund door een eendaagse conferentie op donderdag 10 maart, toegewijd aan geprint interieurdesign. Toehoorders kunnen hier informatie krijgen van industrie-experts, zoals redacteuren van interieurmagazines, merkvertegenwoordigers, grote keuken designspecialisten en keramiek printexperts. De sessies focussen op design op de werkvloer, vinylapplicaties voor interieurs, geprinte meubels en hoe beelden tot leven te brengen met grootformaat printen.

Complete hotelinterieurs

Roz McGuinness, Divisional Director, Fespa: “Er zijn vele mogelijkheden voor printbedrijven in deze Printeriors 1sector, inclusief muren, vloeren, textiel, meubels en accessoires. Voor 2016 hebben we gekozen voor het hotelthema zodat we de verschillende technieken en toepassingen kunnen highlighten waarbij print wordt ingezet voor interieuromgevingen. De complete omvang van een hotel wordt gecovered, van keramische tegels in een badkamer tot geprinte kussens en gordijnen in de lounge of slaapkamer.”

Gratis toegang

Meer informatie over Printeriors en registratie voor deze beurs, kan op www.printeriors.net. Gebruik de promotiecode APOZ0701 voor een gratis entreeticket tot Printeriors 2016 en de daaraan gerelateerde beurzen Fespa Digital, Fespa Textile en European Sign Expo.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.