Signnieuws

Printeriors 2019, als onderdeel van Fespa Global Print Expo 2019, presenteert decoratieve printtoepassingen voor zowel interieur als exterieur. Het thema: ‘Inspired by Nature – Powered by Print’.

Printeriors maakt deel uit van de bezoekerservaring op Fespa Global Print Expo, dat van 14 tot 17 mei 2019 in München wordt gehouden, en toont de voordelen en mogelijkheden van het gebruik van print voor interieurinrichting. Net als vorig jaar, zal Printeriors 2019 de vorm aannemen van een interactieve bezoekerservaring, gelegen in de oostelijke ingang van de Messe München, met een groot aantal interieurtoepassingen, zoals geprint behang, lichtbakken, stoffering met inbegrip van gordijnen en kussens, tafelbladen en dressoirs, raamafbeeldingen en stoelen.

Buitenexpositie

Nieuw bij deze editie van Printeriors is een buitenexpositie, dat zich bevindt in de externe horecagelegenheden van Messe München, dat toepassingen zal tonen voor buitendecoraties. In dit gebied kunnen bezoekers allerlei geprinte decoratieapplicaties voor buiten bekijken, waaronder ligstoelen, parasols en duurzame outdoor signage-oplossingen.

Fespa werkt samen met illustrator Jasper Goodall aan de ontwerpen voor de Printeriors-applicaties, die gebaseerd zullen zijn op de elementen aarde, lucht, vuur en water, onder de slogan: ‘Inspired by Nature – Powered by Print’. Het hebben van één set ontwerpen betekent dat er een betere samenhang en een groter contrast is tussen de applicaties die voor Printeriors worden geprint.

Unieke showcase

Printeriors streeft ernaar merkeigenaren, binnenhuisarchitecten, ontwerpers en architecten te verbinden met printbedrijven en fabrikanten, en biedt hen een unieke showcase om de mogelijkheden van print voor interieur te ontdekken. Bezoekers die geïnspireerd zijn door de toepassingen van Printeriors, kunnen met de exposanten op de beursvloer praten zodat zij kunnen helpen hun ideeën voor interieurdecoraties te realiseren.

Duncan MacOwan, hoofd evenementen bij Fespa, licht toe: “De afgelopen jaren hebben ontwikkelingen in de digitale printtechnologie de manier waarop ontwerpers en architecten werken veranderd. De uitbreiding van Printeriors tot een buitenterrein stelt ons in staat om een nog ​​uitgebreider scala aan toepassingen weer te geven.”

Meer informatie
Bezoek voor meer informatie over Printeriors en Fespa Global Print Expo 2019 www.fespaglobalprintexpo.com. Gebruik code FESM907 voor registratie voor gratis toegang tot de tentoonstelling.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.