Signnieuws

De Printing United Alliance annuleert haar beurs die stond gepland voor 6 tot en met 8 oktober 2021 in het Orange County Convention Center in Orlando, Florida. De volgende expo, Printing United 2022, vindt plaats in Las Vegas op 19-21 oktober in het Las Vegas Convention Center.

De raad van bestuur van de Printing United Alliance is van mening dat ‘het vermogen om een ​​succesvol beursevenement voor alle betrokkenen te organiseren wordt belemmerd door de groeiende onzekerheid en de toename van coronagevallen als gevolg van de Covid-19 Delta-variant, en het negatieve effect daarvan op de registratie en deelname van exposanten.’

Meer details

“We willen onze industriële partners – inclusief exposanten, leden en aanwezigen – oprecht bedanken voor hun collectieve steun tijdens dit steeds veranderende landschap en deze tijd”, zegt Ford Bowers, CEO van Printing United Alliance.

Verdere details zullen rechtstreeks aan exposanten en geregistreerde deelnemers worden gecommuniceerd. Bezoek het gedeelte ‘Veelgestelde vragen‘ van de website printingunited.com voor meer informatie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.