Signnieuws

Printing Wonderland. Zo heet de 400 vierkante meter grote printexperience van Probo tijdens de komende editie van Sign & Print Expo in Gorinchem. Met deze ‘experience’ wil Probo de printprofessionals een podium geven.

Printing Wonderland bestaat uit meerdere ruimtes en bevindt zich op de ‘Next Level’ vide, die je bereikt via de roltrap in het midden van de beurshal. Printing Wonderland is exclusief door printprofessionals te bezoeken met een vooraf aangevraagd toegangsbandje.

Brandmanager Femke Dijkstra: “Printing Wonderland is het printpodium van de professional. Probo zelf zal er daarom bijna niet zichtbaar zijn. We zijn trots op wat printprofessionals elke dag opnieuw in ons productiehuis maken. Ons belangrijkste doel is hen meer zelfvertrouwen geven over waar ze staan met hun vak en bedrijf. Dat ze daar echt trots op mogen zijn. Hopelijk beseffen ze dat na een bezoek aan Printing Wonderland. De stand bestaat uit meerdere ruimtes die je via een looproute beleeft, echt een soort attractie. Waarbij we flink uitpakken en laten zien wat voor grootse dingen je met print kunt doen.”

Brandmanager Femke Dijkstra en commercieel manager Douwe Pieter van der Galiën van Probo bespreken de opzet van Printing Wonderland.

Nieuwe mogelijkheden

Commercieel manager Douwe Pieter van der Galiën vult aan: “Sinds het ontstaan van Probo hebben we een fantastische klantengroep opgebouwd. Daar zijn we erg blij mee. We realiseren ons goed welke positie we bij hen hebben. Dat vertrouwen inspireert ons om steeds weer met nieuwe oplossingen te komen, wat hen hopelijk helpt het verschil te maken. We hebben de laatste tijd flinke stappen gezet in connectiviteit, fulfilment en logistiek. Dat ga je terugzien in Printing Wonderland. Maar ook bijvoorbeeld nieuwe materialen en coatingmogelijkheden.”

Inhaker-systeem

De stand wordt compleet opgebouwd met het multifunctionele Inhakersysteem. Printprofessionals Cees Bolijn (signmaker uit Bruinisse en geestelijk vader van De Inhaker) en Kor Schokker (Schokker Produkties uit Jonkersland) verzorgen de opbouw. Na de beurs verhuizen de gecreëerde ruimtes naar Dokkum waar ze worden geïntegreerd in de showroom van Probo.

De voorbereidingen voor Printing Wonderland zijn in volle gang. De complete stand, in totaal 400 vierkante meter groot en bestaande uit verschillende belevingsruimten, wordt opgebouwd met het multifunctionele systeem van De Inhaker.

‘Wunderbar’

Printing Wonderland wordt ook de plek waar Probo printprofessionals met elkaar en met collega’s van Probo in contact wil brengen. Aan het eind van de experience kom je in de ‘Wunderbar’ waar je met een drankje uitkijkt over de Sign & Print beursvloer. Een inspirerende en gemoedelijke plaats om met elkaar in gesprek te gaan over alles rondom print.

Aanmelden

Omdat de print-experience speciaal en exclusief voor printprofessionals is (eindklanten mogen alleen samen met een professional naar binnen), is registratie vooraf noodzakelijk. Meld je aan via deze link, dan krijg je toegangsbandjes opgestuurd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.