Signnieuws

Voor het tweede jaar op rij heeft Probo een plekje in de Top 250 Groeibedrijven weten te bemachtigen. Tijdens het jaarlijkse event van nlgroeit op 20 maart in Ahoy Rotterdam is deze lijst bekendgemaakt.

De Top 250 Groeibedrijven werd 20 maart bekendgemaakt.

De ranglijst komt tot stand door een samenwerking tussen het Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit. De Top 250 Groeibedrijven bestaat uit Nederlandse bedrijven die de meeste groei hebben laten zien in de periode van 2014 tot en met 2018.

Omzet en fte

Daarbij moeten bedrijven in deze periode een minimale jaarlijkse groei van 20% in omzet en/of werknemers hebben gehad. Daarnaast moeten ze ten minste 10 werknemers in dienst hebben en/of de omzet moet minstens 5 miljoen zijn. Met 350 medewerkers voldoet de printleverancier in Dokkum ruimschoots aan deze eis.

Top drie

Online supermarkt Picnic is het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Het bedrijf creëerde tussen 2016 en 2018 bijna 1700 nieuwe banen (fte’s) en liet over dezelfde periode de snelste omzetgroei zien. Op nummer twee staat TakeAway.com en Rituals eindigde op plek drie.

Top 10 snelst groeiende bedrijven:

  1. Picnic
  2. Takeaway.com
  3. Rituals
  4. Action
  5. Young Capital
  6. Elastic
  7. Coolblue
  8. Calco
  9. Adyen
  10. BasicFit

De complete Top 250 Groeibedrijven 2019 is hier te bekijken.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.