Signnieuws

Als een internationaal wielerspektakel jouw stad aandoet en zelfs een paar keer langs jouw pand raast, grijpt menig ondernemer dit aan om in de picture te komen. Probo niet. De logo’s werden om die reden juist afgeplakt.

De wielrenners die deelnemen aan de Benelux Tour passeren het pand van Probo in Dokkum, waar de logo’s op de gevels zijn gemaskeerd.

Maandag 30 augustus kwamen de wielrenners die deelnemen aan de Benelux Tour drie keer langs het pand van Probo in Dokkum. Dit zou een fantastische gelegenheid kunnen zijn om eens flink uit te pakken met alle toffe dingen die het printbedrijf voor resellers kan produceren. Maar dat deden ze niet…

Maskeren

Sterker, alle grote doekbakken met het Probo-logo op de gevels van het printbedrijf werden van te voren gemaskerd. “Want bij Probo draait het om onze partners”, luidt de verklaring van het Dokkumer bedrijf. “Het zijn immers hun gave projecten die uit onze printers rollen. Zij verdienen het voetstuk en het podium, ons past een rol op de achtergrond.”

Dus geen beelden van Probo op de buis toen het hele mediacircus van de Benelux Tour drie keer lang het printbedrijf kwam. Probo was plotseling ‘onzichtbaar’ geworden.

Het afdekken van de Probo-logo’s voor de komst van de wielerkaravaan.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.