Signnieuws

Printproducent Probo organiseert op 24 november in Dokkum de wintereditie van het printevent Printing Wonderland. Klanten inspireren en verbinden, is het doel.

Commercieel manager Douwe Pieter van der Galiën en marketingmanager Femke Dijkstra van Probo kijken uit naar de wintereditie van Printing Wonderland. “We willen printprofessionals inspireren, versterken en verbinden.”

Het productiehuis voor printprofessionals wil haar klanten inspireren met topsprekers en print-experiences en hen meenemen in wat zij noemen ‘de print van overmorgen’. En dat alles in winterse sferen in de Friese Elfstedenstad Dokkum. Printprofessionals die erbij willen zijn, kunnen zich nu al aanmelden.

Hele jaar door

Samen print, dat is waar Probo voor staat. Marketingmanager Femke Dijkstra: “We willen tijdens Printing Wonderland printprofessionals inspireren, versterken en verbinden. Niet alleen tijdens het live event op vrijdag 24 november, maar het hele jaar. Zo organiseren we studiereizen naar retailhotspots en delen we bijvoorbeeld artikelen op ons eigen platform probo.nl. Alles om printprofessionals te helpen uitblinken en hun positie in print te verstevigen.”

Trends

Experts, innovators en voorlopers in print pakken op Printing Wonderland het podium om te spreken over de nieuwste trends. Ze delen hun kennis en inspiratie op het gebied van print, ondernemerschap en duurzaamheid. Dijkstra: “Printprofessionals krijgen de mogelijkheid om zelf hun programma samen te stellen om relevante informatie op te kunnen doen en nieuwe kansen voor hun business te ontdekken.”

In 2022 vond Printing Wonderland van Probo plaats in Gorinchem tijdens de Sign & Print Expo. Aan de bar in deze print-expercience werd volop genetwerkt.

Netwerken

Printing Wonderland biedt daarnaast volop netwerkmogelijkheden. Dijkstra: “Wanneer je samen iets unieks meemaakt, volgt de verbinding tussen mensen vanzelf. Daar gaan we voor.” Naast het interactieve programma kunnen de bezoekers een rondje maken door het productiehuis of over het ijs, netwerken in het leverancierscafé en unieke print-experiences beleven. Bezoekers die na het avondfeest niet willen terugrijden, kunnen tegen een gereduceerd tarief blijven slapen in ‘Print Village’.

Aanmelden

Printprofessionals kunnen zich nu al aanmelden voor dit event op vrijdag 24 november, via deze link. Per bedrijf zijn maximaal twee tickets beschikbaar. Het event is exclusief voor printprofessionals.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.